Få en profil på preparus

Välkommen som utbildare hos Preparus. Alla utbildare har en egen profil där man kan läsa om utbildaren samt se vilka föreläsningar och kurser som utbildaren lagt upp.

Skicka in dina svar

För att vi ska kunna lägga upp en profil för dig skulle vi önska att du fyllde i följande formulär: https://preparus.se/underlag-utbildare/

Vad vi vill veta

Här listar vi lite kort vad vi önskar få veta om dig.

Kort presentation av dig

Titulera dig själv!

Exempel: Doktorand på KTH inom skolans digitalisering, författare, föreläsare och legitimerad gymnasielärare.

Längre presentation av dig

Berätta lite mer om dig själv i tredje person! (Här kan du bre ut dig lite och även lägga in hyperlänkar och länka till YouTube-videoklipp.)

Exempel:

Patricia Diaz är doktorand vid enheten för lärande, avdelningen digitalt lärande, på KTH. Inriktningen för hennes tjänst är att studera hur lärarutbildare utvecklar sin kompetens att integrera digitala verktyg i sin undervisning. Sedan 2017 har hon arbetat deltid som pedagogisk utvecklare på KTH, främst inom MOOC-teamet (edX) och i arbetsgruppen för digitala examinationer.

Hon är i grunden legitimerad gymnasielärare i engelska och spanska (examinerad 2010) och har alltid haft ett stort intresse för såväl språk, lärande och digitalisering. De senaste 10 åren har hon även föreläst frekvent runt om i hela Sverige och även flera vändor till Finland.

Hon har skrivit tre böcker om hur man kan arbeta med digitala verktyg i undervisningen – Webben i undervisningen – digitala verktyg och sociala medier för lärande (Studentlitteratur 2012), Arbeta formativt med digitala verktyg (2014, reviderad 2019) och Digitala verktyg för språkutvecklande undervisning  (2019). Hon har även skrivit ett kapitel i antologin Interaktiva medier och lärandemiljöer (red Elza Dunkels och Simon Lindgren, 2014) och material till Skolverkets lärportal inom digitalisering.

Porträttbild

Din porträttbild kan du maila in till hej@preparus.se alternativt laddar upp på preparus.se/uppladdning (ange ev lösenordet “prep”).

Rulla till toppen