Köpvillkor

Preparus.se drivs och ägs av  Preparus AB med organisationsnummer 559298-7415. För dig som kund till oss och som ska göra eller har gjort köp av oss på Preparus.se gäller följande villkor.

Åtkomst och kostnader

För att besöka oss på preparus.se och köpa våra förinspelade föreläsningar, kurser och/eller biprodukter behöver du tillgång till internet. Du ansvarar själv för de kostnader som uppstår vid användandet av internetuppkopplingen.

Betalning och leverans

Som företag/skola kan du betala hos oss med Swish, kortbetalning eller via faktura. Du får tillgång till ditt köp inom 48 timmar från det att köpet registrerades. Som privatperson kan du betala med Swish eller kortbetalning. Vid Swish-betalning kontrolleras ordern manuellt, vilket gör att det kan ta upp till 48 timmar innan din order slutförts. Samtliga kortbetalningar på preparus.se sker via Stripe. Stripe är en betallösningsleverantör för handel på internet som håller hög säkerhet och är certifierade till PCI Service Provider Level 1. Stripe använder sig av 3D-secure vilket är den säkerhetsgrad som de svenska bankerna kräver. För mer information om Stripe, läs här.

Ansvar

Du som kund kan bara får tillgång till våra förinspelade föreläsningar, kurser och/eller biprodukter genom ett köp på preparus.se. Ditt köp av en förinspelad föreläsning och/eller kurs är tillgänglig för dig som kund under den varaktighetsperiod som du betalt för när du gjorde köpet. Du som kund har rätt att visa upp de förinspelade föreläsningarna för det antal deltagare du valt och betalt för när du gjorde köpet. Du får inte under några omständigheter sprida, spara ner eller kopiera innehållet på de förinspelade föreläsningarna, kurserna och/eller biprodukterna eller på annat sätt olovligen bruka ditt köp, till exempel genom att visa upp köpt förinspelad föreläsning för fler deltagare än vad du betalat för. Olovligt bruk av ditt köp kan komma att polisanmälas. Du får inte heller ge ut ditt användarnamn eller lösenord för inloggning ditt till konto på preparuse.se till någon annan. Vid missbruk kan ditt konto stängas av.

Ångerrätt

Eftersom ett köp av en förinspelad föreläsning och/eller kurs hos oss räknas som ett digitalt innehåll, som produceras och tillhandahålls i digital form, gäller inte ångerrätten. När betalningen gått igenom och du fått tillgång till din förinspelade föreläsning och/eller kurs anses ångerrätten förbrukad. Ångerrätten gäller dock vid köp av biprodukter hos oss, t ex böcker. Om du tycker att det du köpt av oss inte håller vad vi utlovat, är du välkommen att kontakta oss på hej@preparus.se. För mer information – läs gärna vidare på konsumentverket.se.

Rulla till toppen