Om oss

Vilka vi är

Vi (Patricia, Jenny och Daniel) startade Preparus för att vi har ett gemensamt intresse av att vilja modernisera kompetensutvecklingen inom skolan. Vi kompletterar varandra fint med våra olika spetskompetenser och erfarenheter kopplade till digitalisering på olika nivåer.

Att vi dessutom bor på samma gata i Tullinge i Stockholm (Patricia och Daniel även under samma tak sedan 15 år) är en trevlig förutsättning – digitalt i all ära men ibland vill även vi ses på riktigt!

Vad vi vill

Vi vill erbjuda skolor och lärare ett högkvalitativt utbud  av förinspelade föreläsningar och onlinekurser, skapade av några av Sveriges främsta utbildare inom skola och utbildning.

Vi är övertygade om att det går att skapa en mer tidseffektiv och högkvalitativ kompetensutveckling än den som finns idag. Där vi i enlighet med tanken bakom flipped classroom låter kollegiets erfarenheter och kompetens bättre stå i fokus

Patricia Diaz

Doktorand på KTH, författare, föreläsare och legitimerad gymnasielärare.

Ansvarig för pedagogiska frågor kopplade till innehåll och upplägg och är utbildarnas kontaktperson samt har hand om våra sociala medier inom Preparus.

Jenny Mellåker

Specialist på utbildningsplattformar, webbutveckling och design.

Tekniskt ansvarig för plattformen samt jobbar med interaktionsdesign och marknadsföring inom Preparus.

Daniel Persson Cirera

Managementkonsult inom digitalisering och organisationsutveckling.

Jobbar med avtal, ekonomi, samarbeten och partnerrelationer inom Preparus.

Rulla till toppen