Referenser

Marika Forsell

Hösten 2021 tog vi ett nytt grepp kring kompetensutveckling när vi bjöd in 1400 medarbetare till ett noga utvalt urval av Preparus utmärkta föreläsare under en hel förmiddag. Feedbacken från deltagarna efter föreläsningarna: ”Det ger mig tid att stanna upp (pausa) och skriva ner de tankar jag får i samband med det jag hör” visade …

Marika Forsell Läs mer »

Linda Rudolfsson

Preparus har verkligen lyckats skapa ett komplett utbud av fortbildningar som är lättillgängliga. Deras förinspelade föreläsningar är av hög kvalitet och ger ett utmärkt tillfälle att utveckla sin kompetens. Jag har varit särskilt imponerad av den pedagogiska designen och det mångsidiga innehållet som erbjuds. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.

Åse Johansson

Under en gemensam K-dag för samtliga skolor i vår kommun kombinerade vi en förinspelad föreläsning med olika workshops kring några av de appar och webbplatser som föreläsaren Patricia tipsade om i själva föreläsningen. De olika skolorna fick se föreläsningen på sina respektive enheter på olika tidpunkter under dagen och där även diskutera och reflektera med …

Åse Johansson Läs mer »

Sylvia Andresson

Skolkuratorsgruppen samt flera andra professioner i elevhälsan fick möjlighet att ta del av en föreläsning av hög kvalitet genom vårt inköp av en digital föreläsning hos Preparus. Tekniken fungerade klockrent och det var enkelt att använda Preparus system.

Susanne Svensson

Upplägget med digital fortbildning i kombination med diskussioner mellan lärarna var ett bra sätt att genomföra kollegialt lärande på. Utvecklande och givande för alla.

Rulla till toppen