Digital kompetensutveckling

Hitta kraften i kollegiet

Sätt kollegiets erfarenhet i centrum med våra förinspelade föreläsningar och tillhörande diskussionsunderlag. Flippat lärande helt enkelt.

Alla förinspelade föreläsningar till en bråkdel av vad en föreläsning på plats kostar.

Lär känna några av Sveriges bästa utbildare som är med här på Preparus!

I våra kostnadsfria webbinarier bjuder vi in någon av våra utbildare för att diskutera ett par valda delar av utbildarens förinspelade föreläsning.

Vi samarbetar bland annat med Beat Diabetes för utbilda lärare i Sverige om typ-1 och typ-2 diabetes med en kostnadsfri förinspelad föreläsning.

Det här är Preparus

Med avstamp i tankarna om flipped classroom erbjuder vi dig Sveriges bästa plattform och sammanhang för modern och flexibel kompetensutveckling genom förinspelade föreläsningar och onlinekurser riktade mot skola/utbildning.

Referenser

Marika Forsell

Framtids- och utvecklingsstrateg
Utbildningsförvaltningen Landskrona
Hösten 2021 tog vi ett nytt grepp kring kompetensutveckling när vi bjöd in 1400 medarbetare till ett noga utvalt urval av Preparus utmärkta föreläsare under en hel förmiddag. Deltagarna lämnade en rad positiva omdömen.

Linda Rudolfsson

Strateg näringsliv och utbildning
Region Västerbotten
Preparus har verkligen lyckats skapa ett komplett utbud av fortbildningar som är lättillgängliga. Deras förinspelade föreläsningar är av hög kvalitet och ger ett utmärkt tillfälle att utveckla sin kompetens. Jag har varit särskilt imponerad av den pedagogiska designen och det mångsidiga innehållet som erbjuds. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.

Åse Johansson

Biträdande rektor & IT-pedagog
Hallstahammar
Under en gemensam K-dag för samtliga skolor i vår kommun kombinerade vi en förinspelad föreläsning med olika workshops kring några av de appar och webbplatser som föreläsaren Patricia tipsade om i själva föreläsningen.

Sylvia Andresson

Samordnare för skolkuratorer
Falkenberg
Skolkuratorsgruppen samt flera andra professioner i elevhälsan fick möjlighet att ta del av en föreläsning av hög kvalitet genom vårt inköp av en digital föreläsning hos Preparus. Tekniken fungerade klockrent och det var enkelt att använda Preparus system.

Susanne Svensson

Rektor
Eslöv
Upplägget med digital fortbildning i kombination med diskussioner mellan lärarna var ett bra sätt att genomföra kollegialt lärande på. Utvecklande och givande för alla.

Ett urval av de föreläsningar vi erbjuder

Rulla till toppen